Védjegyeink

Arra törekszünk hogy elsődleges és preferált európai globális IT szállítók legyünk. Ezt az ambíciót szolgálja brand stratégiánk is.

Legfontosabb védjegyeink:

Bull: A Bull név az Atos technológiai védjegye hardver és szoftver megoldásokra. Az Atos hátterével a Bull név az extrém megbízhatóságot fémjelzi a digitális felkészülésben.

bull.com

Canopy: Az Atos, az EMC és a vmWare közös vállalata, amely új erőt hoz létre a nagyvállalati felhő szolgáltatások területén, kombinálva a legnagyobb európai IT szolgáltató és a két legjelentősebb felhő-technológiai játékos tapasztalatát és erejét

canopy-cloud.com

Worldline: Golbális vezető az elektronikus fizetési szolgáltatások területén.

worldline.com

BlueKiwi: Nagyvállalati környezetre tervezett közösségi alkalmazás, melynek célja hogy a szervezet üzleti-szociális életének középpontja legyen.

bluekiwi-software.com

Atos Consulting: Az Atos Consulting magasan képzett tanácsadói segítségével a technológiák stratégiai megközelítését fejleszti az innovációtól a megvalósításig.

atos.net/atosconsulting

Atos Worldgrid: Az Atos leányvállalata, amely valós idejű, Okos-Energia megoldásokat szállít energia- és közműszolgáltatók részére, lefedve mind az elektromos áram, víz, olaj és gáz értékláncokat.

atos.net/atosworldgrid

Yunano: Az Atos és a Yonyou közös vállalata amely felhő-élményt biztosít biztonságos SaaS környezetben ERP és CRM megoldások számára.

yunano-cloud.com