Értékeink

Az üzleti világban mindenki érti az értékteremtés fontosságát. Az Atos-on belül is igen fontosak az értékek – és az, ahogy a saját belső értékeinket megéljük. Nem csak betűszavak és kifejezések szintjén, hanem beépülve az értékrendünkbe, a mindennapi gondolkodásunkba.  Ha mindannyian ezen értékek szerint élünk, egységes vállaltként tudunk fellépni ügyfeleink, kollégáink, részvényeseink és partnereink felé. Ezek az értékek elengedhetetlenül fontosak a sikerességünkhöz, így érdemes egy percre elgondolkodni mit jelentenek ezek a mindennapi munkában.

Felelősség

Hiszünk a felelősségben. Ügyfeleink kérdéseket tesznek fel nekünk és mi megválaszoljuk őket. Teljesítsük amit ígérünk, nem hárítjuk másra a felelősséget. Felelősséget vállalunk az eredményekért mind ügyfeleink mind munkatársaink felé.

Bizalom

Hiszünk a bizalomban. A bizalom ritka kincs a mai világban, mi nagyra értékeljük. Cselekedeteinket őszinteség és egyenesség vezérli, kölcsönös tiszteletet tanúsítunk minden kapcsolatunkban. Nyíltan és őszintén megmondjuk a véleményünket, és cserébe ugyanezt kérjük ügyfeleinktől és kollégáinktól is.

Versenyképesség

Teljes szívvel hiszünk a versenyképességben. Mindennapi működésünkben törekszünk az értékteremtésre és működésünk jobbításra. Folyamatosan arra törekszünk, hogy a munkánkat gyorsabban, jobban, alacsonyabb költségekkel tudjuk elvégezni, miközben megközelítésünkben a minél nagyobb rugalmasság és pro-aktivitás a cél.

Szolgáltatás

Hiszünk abban, hogy segítünk ügyfeleinknek. Azon dolgozunk, hogy megértsük ügyfeleink igényeit, kihívásait és problémáit. Megpróbálunk előre gondolkodva, kölcsönös, hosszú távú üzleti kapcsolatokat kiépíteni. Gyorsan reagálunk, megoldásokat keresünk, és megköszönjük az őszinte visszajelzést. Erős csapatszellemmel és tenni akaró hozzáállással állunk elébe a megmérettetéseknek.

Innováció 

Hiszünk az innovációban. Az innováció segít, hogy frissek maradjunk. Hogy pozitívak legyünk. Hogy kreatívak legyünk. Hogy lelkesek legyünk. Hogy jobbak lehessünk versenytársainknál. Szívesen fogadjuk az új ötleteket és az újszerű megoldásokat. Ez tart minket fejlődésben, folyamatosan keresve az újabb kihívásokat.

Szociális jólét

Hiszünk a szociális jólétben. Felelősen cselekszünk annak érdekében, hogy fenntartható módon javítsuk az egész társadalom életkörülményeit. Tiszteljük és támogatjuk embertársainkat, odafigyelünk cselekedeteink másokra gyakorolt hatására. Olyan környezetet próbálunk létrehozni, amely mindannyiunkat segít lehetőségeink kiaknázásában és céljaink elérésében.

Kiválóság

És végül, de nem utolsósorban hiszünk a kiválóságban. A legmagasabb követelményeket állítjuk magunk elé mindenben, amit csinálunk. Az eredményre összpontosítunk és lelkesedéssel dolgozunk. Ez vonzza a legjobb szakembereket hozzánk, amin keresztül pedig a legjobb ügyfeleket tudjuk magunkhoz vonzani. A kiválóság versenyelőnyt jelent számunkra mind az egyén mind a vállalat szintjén.