Canopy Remote Backup

Védje üzleti adatait – bárhol is legyenek azok

A vállalkozások legkritikusabb üzleti adatai gyakran az alkalmazottak asztali,- vagy mobil számítógépein találhatók.  A számítástechnikai infrastruktúrában ezek az eszközök vannak leginkább kockázatoknak kitéve – merevlemezeik sérülékenyek, nem védettek lopás és elvesztés ellen, gyakoriak az emberi tényezőkből származó meghibásodások – így nagy az adatvesztés valószínűsége. Ennek ellenére a felmérések továbbra is azt mutatják, hogy a munkaállomások 90%-áról nem készül mentés.

A Canopy Remote Backup segítségével a vállalati IT szakember könnyedén készíthetnek mentést a munkaállomásokról és a kisebb szerverekről.  A mentés első lépése az adatok titkosítása 256 bites AES vagy 448 bites Blowfish titkosítással, az adatok csak ezután kerülnek SSL kódolással védett csatornán a Canopy felhőbe.  Az Ön adatainak védelme számunkra elsődleges fontosságú, a szolgáltatás SOC 1 SSAE 16 Type 2 auditálással és ISO 27001 tanúsítvánnyal rendelkezik.

Az “állítsd be és felejtsd el” alapon működő  Canopy Remote Backup funkciógazdag és hatékony adminisztrációs konzolja lehetővé teszi, hogy vállalatának legmegfelelőbb módon konfigurálja az eszközök mentését. A Canopy Remote Backup teljes mértékben támogatja a Windows, MAC és Linux eszközöket valamint a virtuális környezeteket.

Powered by

Supported by