Olimpiai Játékok

Az Atos, mint az Olimpiai és Paralimpiai játékok világszintű információtechnológiai partnere, biztosítja a Játékok lebonyolításának műszaki hátterét. Ugyanezekkel a képességekkel és professzionális lebonyolítással tudunk segíteni ügyfeleinknek kitűzött céljaik elérésében.

Digitális felkészülés az Olimpiai játékokra

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság és az Atos digitális átalakulás mellett döntött és a legújabb technológiai megoldásokkal válaszolnak a folyamatosan felmerülő kihívásokra. Az információtechnológia szerepe az Olimpiai Játékok életében jelentős átalakuláson megy keresztül a szervezés, a lebonyolítás és a látogatók, nézők oldaláról felmerülő új elvárások eredményeként.

2013 végén az Atos és a NOB meghosszabbította azt a szerződést a következő öt Olimpiai Játékra. Az Atos az Olimpiai mozgalom kulcsfontosságú technológiai szállítója 1989 óta, amikor az 1992-es barcelonai Olimpia lebonyolításában működött közre.

Keretes, kiemelés: A NOB elnöke, Thomas Bach úr így nyilatkozott:

“A technológia kritikus eleme minden egyes Olimpiai rendezvény sikerének. Nagy öröm számunkra, hogy továbbra is támaszkodhatunk az Atosra, és arra a hatalmas tapasztalat-halmazra, amit a hibamentes, innovatív IT szolgáltatások területén birtokolnak.”

Bebizonyítottuk, hogy tudjuk hozni amit elvárnak tőlünk: üzleti technológusaink akkor is teljesítenek amikor nagy a nyomás, és ugyanezt tudjuk biztosítani minden ügyfelünk részére.

Az Atos hitvallása szerint az emberek, a technológia és az üzlet összekapcsolása jelenti az előrevezető utat – mi ezt értjük “Powering Progress”  alatt. Legjobb példája ennek a megközelítésnek az Olimpiai és Paralimpiai játékok, ami bolygónk teljes lakosságát összehozza a világ legnagyobb rendezvényének keretében. Technológusainknak kiemelkedő teljesítményt kell nyújtani az egész világ színe előtt.

A Felhő bekerül az Olimpiai Játékok csapatába

Az átalakulás részeként új megvalósítási modell kerül a színre. A paradigmaváltás részeként a “felépítjük minden alkalommal”-t felváltó “felépítjük egyszer” modellben –számos kritikus szolgáltatást a felhőből szolgáltatunk, jelentős hatékonyságbeli javulást és nagyobb rugalmasságot biztosítva.

Az Olimpiai és Paralimpiai Játékok technológia, folyamatok és emberek komplex keveréke. Nem csak a mérete és a komplexitása miatt – gondolva a számos helyszínre, rendszerre – de az érintett résztvevők és a sokféle kapcsolódási pont miatt is különleges. Ráadásul a rendezvény a figyelem középpontjában van, és az egész világ odafigyel rá. És ott, ahol a győzelmet milliméterek, vagy századmásodpercek határozzák meg, ott senki sem kap második esélyt.

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság és az Atos digitális átalakulás mellett döntött és a legújabb technológiai megoldásokkal válaszolnak a folyamatosan felmerülő kihívásokra.