Nevet változtattunk

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a BULL Magyarország Számítástechnikai Kft. társaság neve 2016. április 30-i hatállyal módosult. Társaságunk új neve:

Atos Magyarország Kft.

A Bull Magyarország Kft 1990 óta működik sikeresen a piacon. 2014-ben az Atos csoport felvásárolta a Bull csoportot, és az összeolvadás óta Társaságunk képviselte az Atos csoportot Magyarországon. Az átnevezés egy időbe esett azzal, hogy az Atos Consulting üzletágához tartozó Cambridge Technology Partners Kft-t magunkba olvasztottuk.Szeretnénk felhívni Tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy társaságunk a változások átvezetését követően a cégnyilvántartásban is e néven szerepel, valamint a Tisztelt Ügyfeleinkkel kötött jogügyletek során is e cégnevet használjuk.

Az átalakulás meglévő szerződéseinket nem érinti, szerződéses, garanciális és minden egyéb kötelezettségünket változatlanul ellátjuk. Ügyfeleinket továbbra is a tőlünk megszokott magas színvonalon fogjuk kiszolgálni, az Atos szélesebb portfóliójával, és bővülő erőforrásokkal.

Amennyiben a névváltoztatás kapcsán további adminisztratív intézkedést látnak szükségesnek, forduljanak bizalommal kollégáinkhoz vagy keressenek bennünket elérhetőségeinken.